Φύλαξη μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Φύλαξη μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν εύκολο στόχο για κακόβουλες ενέργειες. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της δομής τους ή τον προϋπολογισμού τους, η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις φύλαξης και προστασίας προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες ασφάλειας της εκάστοτε επιχείρησης, η URBAN Services έχει αναπτύξει ειδικό τμήμα που αφορά υπηρεσίες κινητής φύλαξης και προστασίας. Οι εξειδικευμένοι πράκτορες μας είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή, όλο το 24ωρο και μετακινούνται συνεχώς με ιδιόκτητα οχήματα ανταπόκρισης προς όλες τις τοποθεσίες με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση λήψης σήματος κινδύνου.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Παρουσία κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της επιχείρησης

Περιπολία σταθερές και/ή τυχαίες χρονικές στιγμές με ιδιόκτητα αυτοκίνητα

Συνοδεία του προσωπικού της εταιρείας

Παρέμβαση και αποτροπή κακόβουλων ενεργειών

Διασφάλιση ασφάλειας βιομηχανικών ή κατοικημένων περιοχών

Επιπλέον, οι μεγάλες επιχειρήσεις, σύμφωνα με διατάξεις και κανονισμούς υπόκεινται στην υποχρέωση να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων τους. Πιο συγκεκριμένα, σε επιχειρήσεις άνω των 50 εργαζομένων, προβλέπεται οι εργοδότες να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα και να μεριμνούν για την εκπαίδευση των υπαλλήλων τους σχετικά με την ασφάλεια τους, τη διαχείριση έκτακτων αναγκών και την παροχή πρώτων βοηθειών.

Drones

Εξειδικευμένη υπηρεσία

Χρήση drone με θερμική κάμερα σε εκτάσεις άνω των τριών στρεμμάτων.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;