Προφίλ Εταιρείας

Urban Security
About Us

Η εταιρεία μας

H Urban Services, με δυναμική παρουσία στον τομέα των υπηρεσιών φύλαξης & προστασίας και καθαριότητας, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε οργανισμούς και επιχειρήσεις κάθε είδους και ανεξαρτήτως μεγέθους.

Αναλύοντας την επιχείρησή σας και τον τομέα δραστηριοποίησής της, οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας παρέχουν μια αντικειμενική ανάλυση των θεμάτων ασφαλείας που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας, ώστε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και να προχωρήσουμε στην οργάνωση των αποτελεσματικότερων σχεδίων φύλαξης και προστασίας.

20 Years

Η πορεία μας

Η εταιρεία μας έχοντας διανύσει μια 20χρονη επιτυχή επιχειρηματική πορεία, κατέχει πλέον μια ισχυρή θέση στους κλάδους δραστηριοποίησής της με εφόδιο την άριστη τεχνική κατάρτιση, την εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους πελάτες.

Η καταξίωσή της επιβεβαιώνεται με τις μακρόχρονες συνεργασίες μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι σταθεροί πελάτες μας, σ’ όλη την Ελλάδα. Επίσης, απασχολεί μεγάλο αριθμό προσωπικού η εξέλιξη του οποίου είναι δυναμική και συνεχής, καθιστώντας την εταιρεία μας έναν πολύ σημαντικό εργοδότη.

Σημειώνεται ότι η μέση ετήσια αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού είναι περίπου 30%, με ορισμένα έτη να είναι εντυπωσιακή από πλευρά μεγέθους.

Company Values

Οι αρχές μας

Η Urban Services, από την αρχή της σύστασής της, βασίσθηκε στις ακόλουθες βασικές αρχές, οι οποίες συντελούν στην ανάπτυξη και την πρόοδό της:

Σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του.

Σεβασμός στους εργαζομένους στον χώρο του πελάτη.

Άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.

Άμεση λύση κάθε προβλήματος που προκύπτει με καλή πρόθεση επίλυσής του.

Δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Σεβασμός προς το προσωπικό μας δίνοντας του έτσι κίνητρα για να προσφέρει τα μέγιστα στον χώρο εργασίας του.

Εξασφάλιση άριστων και ασφαλών συνθηκών εργασίας για το προσωπικό μας

Δέσμευση για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Our Goals

Οι στόχοι μας

Σε μια αγορά που γίνεται όλο και πιο επιλεκτική και ανταγωνιστική, προβλέπουμε τις μελλοντικές απαιτήσεις του κλάδου και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας, αναζητούμε νέες προοπτικές εμπλουτίζοντας διαρκώς το εύρος των υπηρεσιών μας με νέες συνεργασίες και συστήματα.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλότατου επιπέδου ποιοτικών παρεχόμενων υπηρεσιών με γνώμονα την ασφάλεια και την αξιοπιστία, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη ενός πλαισίου αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους.

Certifications

Πιστοποιήσεις

Η αξιοπιστία της Urban Services διασφαλίζεται έχοντας στην κατοχή της την Πιστοποίηση Ασφάλειας Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης με την αξιοπιστία των Lloyd’s.